Γυαλιά Ηλίου & Οράσεως, Ακουστικά Βαρηκοΐας, Φακοί Επαφής. | Opto Vision
×

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Opto Vision – Παπαευθυμίου

Οπτικά Παπαευθυμίου στην Αθήνα στο κέντρο στο Χαλάνδρι και στην Αγία Παρασκευή εδώ και 50 χρόνια προσφέρουμε με υπευθυνότητα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα οπτικά και τον χώρο της υγείας/μόδας κάνοντας μοναδικές προσφορές σε γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως & φακούς επαφής. Δραστηριοποιούμαστε επίσης με τεράστια επιτυχία και στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας, επενδύοντας σε σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού προς τους πελάτες μας. Βρείτε μας στην Αθήνα το Χαλάνδρι & την Αγία Παρασκευή .

Τα Οπτικά μας καταστήματα σε Αθήνα, Χαλάνδρι & Αγία Παρασκευή θα βρείτε τα πιο σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας στην καλύτερη τιμή της αγοράς και την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ακουστικών & συσκευών ενίσχυσης ακοής εξασφαλίζοντας ποιοτικές λύσεις από τις πλέον καταξιωμένες και κορυφαίες εταιρείες στον χώρο. Επίσης για φακούς επαφής κάθε τύπου και για υγρά συντήρησης στο online κατάστημα μας (e-shop) θα βρείτε αποκλειστικές συλλογές για όλους τους τύπους φακών επαφής καθώς και στα φυσικά μας καταστήματα οπτικών στην Αθήνα (κέντρο) και το Χαλάνδρι.

Οπτικά – Γυαλιά Ηλίου & Οράσεως

Εξυπηρετούμε τις άμεσες ανάγκες σας, προσφέροντας τεχνικές γνώσεις και συμβουλές, βοηθώντας σας να επιλέξετε τον κατάλληλο σκελετό γυαλιών ο οποίος ταιριάζει απόλυτα με τα δικά σας χαρακτηριστικά. Σας προτείνουμε τις κορυφαίες ποιότητες φακών και τους προσαρμόζουμε ανάλογα, στον σκελετό που επιλέξατε, σε τιμές προσιτές και με ασυναγώνιστες προσφορές για όλους. Μας διακρίνει η επιδεξιότητα, η άριστη γνώση του αντικειμένου καθώς  με εμπειρία δεκαετιών αντιλαμβανόμαστε την κάθε περίπτωση διαφορετικά δίνοντας εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε πελάτη μας.

Στα οπτικά μας στο κέντρο της Αθήνας στο Χαλάνδρι και στην Αγία Παρασκευή θα βρείτε σύγχρονα τμήματα οπτικών ειδών, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως (μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού κτλ), αθλητικά γυαλιά ηλίου και οράσεως  με ειδικούς φακούς για εγγυημένες επιδόσεις και πλούσια γκάμα σε ανδρικά γυναικεία και παιδικά γυαλιά από τις τελευταίες συλλογές όλων των διάσημων επωνύμων και νεανικών εταιριών (Ana Hickmann, Armani Exchange, Arnette, Barberini, Benetton, Burberry, Bvlgari, Celine, Chanel, Disney, Disney – Lozza, DKNY, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Escada, Etro, Ferragamo, Furla, Gant, Givenchy, Guess, Harley Davidson, Iceberg, Jean Paul Gaultier, Julbo, Lozza, Lussile, Maui Jim, Michael Kors, Miu Miu, Moritz, Oakley, Paul Frank, Persol, Police, Polo Ralph Lauren, Prada, Ralph

Lauren, Ray-Ban, Rebecca Blu, Rodenstock, Sferoflex, Skechers, Sting, Tommy Hilfiger, Versace, Vogue, Vongole) Ειδικούς φακούς με διχρωμίες, φακούς καθρέφτες και polarized κορυφαίας τεχνολογίας και απόδοσης. Επίσης διαθέτουμε οφθαλμικούς φακούς & φακούς επαφής Hoya– Essilor – Zeiss – Rodenstock, Baush & Lomb κτλ. για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα οπτικά μας στο κέντρο της Αθήνας στο Χαλάνδρι και την Αγία Παρασκευή.

Στα οπτικά μας στο κέντρο της Αθήνας στο Χαλάνδρι και στην Αγία Παρασκευή θα βρείτε σύγχρονα τμήματα οπτικών ειδών, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως (μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού κτλ), αθλητικά γυαλιά ηλίου και οράσεως  με ειδικούς φακούς για εγγυημένες επιδόσεις και πλούσια γκάμα σε ανδρικά γυναικεία και παιδικά γυαλιά από τις τελευταίες συλλογές όλων των διάσημων επωνύμων και νεανικών εταιριών (Ana Hickmann, Armani Exchange, Arnette, Barberini, Benetton, Burberry, Bvlgari, Celine, Chanel, Disney, Disney – Lozza, DKNY, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Escada, Etro, Ferragamo, Furla, Gant, Givenchy, Guess, Harley Davidson, Iceberg, Jean Paul Gaultier, Julbo, Lozza, Lussile, Maui Jim, Michael Kors, Miu Miu, Moritz, Oakley, Paul Frank, Persol, Police, Polo Ralph Lauren, Prada, Ralph Lauren, Ray-Ban, Rebecca Blu, Rodenstock, Sferoflex, Skechers, Sting, Tommy Hilfiger, Versace, Vogue, Vongole) Ειδικούς φακούς με διχρωμίες, φακούς καθρέφτες και polarized κορυφαίας τεχνολογίας και απόδοσης. Επίσης διαθέτουμε οφθαλμικούς φακούς & φακούς επαφής Hoya – Essilor – Zeiss – Rodenstock, Baush & Lomb κτλ. για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα οπτικά μας στο κέντρο της Αθήνας και στο Χαλάνδρι.

Στα Οπτικά μας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών καθώς εξυπηρετούμε άμεσα:

 • Συνταγές γυαλιών οράσεως
 • Μικροεπισκευές σε γυαλιά οράσεως και ηλίου
 • Οπτομετρική εξέταση με σύγχρονα μηχανήματα
 • Εφαρμογές φακών επαφής
 • Επισκευές σκελετών
 • Αναπροσαρμογές σε γυαλιά οράσεως
 • Λεπτές επιδιορθώσεις σε γυαλιά – φακούς
 • Συμβουλές για διόρθωση μυωπίας – αστιγματισμού
 • Οδηγίες σωστής εφαρμογής & καθαρισμού φακών επαφής

Οπτικά – Ακουστικά Βαρηκοΐας στην Αθήνα στο κέντρο στο Χαλάνδρι και την Αγία Παρασκευή Παπαευθυμίου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση όπου ο Δημήτρης Παπαευθυμίου ξεκίνησε. Οδηγούμενος από την αγάπη και το πάθος του για την οπτική τέχνη και τις τεχνικές της όρασης εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε για χρόνια σε γνωστές επιχειρήσεις του χώρου και το 1974 άνοιξε δικό του εργαστήριο όπου εξυπηρετούσε διάφορα οπτικά καταστήματα στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή. Άνοιξε το πρώτο του κατάστημα οπτικών στην Αθήνα το 1975, βρίσκοντας μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε αμέσως. Άριστος τεχνίτης και εφαρμοστής φακών επαφής εξόπλισε το εργαστήριο με άρτια καταρτισμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και μετέδωσε την οπτική τέχνη στους γιούς του Αλέξανδρο και Κωνσταντίνο (οι οποίοι και σπούδασαν οπτική – οπτομετρία & ακοοπροσθετική).
Η εμπιστοσύνη και η ανάγκη των πελατών του τον οδήγησαν στο να ανοίξει και δεύτερο κατάστημα οπτικών στο Περιστέρι και μετά ακολούθησαν στην πλατεία Κάνιγγος, παράλληλα το 1995 εκπαιδεύτηκε και ασχολήθηκε με την ακοή και τα ακουστικά βαρηκοΐας με πολύ μεγάλη επιτυχία ως ειδικός ακοοπροθετιστής για άτομα με χαμηλή ακουστική ικανότητα. Από το 1996 λειτουργεί κατάστημα στην Αγία Παρασκευή και Τέλος το Μάιου του 2017 άνοιξε το τελευταίο κατάστημα του στο Χαλάνδρι Λεωφόρος Πεντέλης 12-14.

Οπτικά Παπαευθυμίου η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει μέσα από χρόνια επαγγελματικής συνέπειας και υπευθυνότητας με τους πελάτες, μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι και να συνεχίζουμε με την ίδια χαρά να προσφέρουμε υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων μας, οι οποίοι μας αγάπησαν και μας εμπιστεύθηκαν τα πολυτιμότερα αγαθά τους: την όραση και την ακοή τους.

Με εκτίμηση

 • Μάρκες
 • 3GUYS3MAlain MikliAlcon/Ciba VisionAmvisAna HickmannArmani ExchangeArnetteArrigoniAvizorB&SBallesterosBarberiniBausch & LombBenettonBSBBurberryBvlgariCarolina HerreraCarreraCelineCentrostyleChanelConcertConverseCooper-VisionCR7 Cristiano RonaldoDesioDieselDisney Παιδικά ΓυαλιάDKNYDolce & Gabbana D&GDsQuared2EasyEl GrecoEmporio ArmaniErmenegildo ZegnaEscadaEtroFaunaFendiFendissimeFerragamoFilaFisher PriceFurlaGantGaribaldiGelflexGivenchyGucciGuessHarley DavidsonHilarexHoyaIcebergJacomoJean Paul GaultierJohnson & JohnsonJulboJust CavalliLa PerlaLagerfeldLakLozzaLussileMarvelMaui JimMax MaraMax&Co.MetzlerMichael KorsMiu MiuMorelMoritzMozartNeostyleNew York YankeesNikeNina RicciOakleyOEMOld SchoolmateOptimaxOptiPlusOptoVisionOticonPaul FrankPavlina's CreationsPeoplePersolPierre CardinPolarPolicePolo Ralph LaurenPradaPrimeProgearQualimedQuicksilverRalph LaurenRay-BanRayovacRebecca BluReebokresoundRidleyRochasRodenstockRonsonRoss & BrownRoxySabelSafiloSenatorSferoflexSilhouetteSkechersSolekoSPINNAKERStingSziolsT-ChargeThe Glass Of BrixtonTHERA PEARLTimberlandTommy HilfigerTousUnited Colors Of BenettonValentinoVersageVersportVogueVongoleWilliam MorrisYaleaYamamotoZeissΟλύμπια
 • Γνώσεις