Γυαλιά Ηλίου & Οράσεως, Ακουστικά Βαρηκοΐας, Φακοί Επαφής. | Opto Vision
×

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αστιγματικοί Φακοί Επαφής

Αστιγματικοί Φακοί Επαφής

Αστιγματικοί Φακοί Επαφής

Οι Αστιγματικοί Φακοί Επαφής αντικαθιστούν τα γυαλιά που είναι για τη διόρθωση του αστιγματισμού.

Ο αστιγματισμός είθισται να δημιουργείτε από μια ασύμμετρη καμπυλότητα του κερατοειδή χιτώνα που χρίζει διόρθωσης για να έχει ορθή όραση χωρίς διαστρεβλώσεις. Αυτό το επιτυγχάνουμε χρησιμοποιώντας τους σωστούς αστιγματικούς φακούς επαφής (σύμφωνα με τις μετρήσεις του οπτομέτρη) χρησιμοποιούμε ασφαιρικούς τορικούς φακών επαφής. Επιπλέον από τους βαθμούς, την καμπυλότητα και την διάμετρο όταν επιλέγουμε αστιγματικούς φακούς πρέπει να επιλέξουμε και τον άξονα που αντιστοιχεί. για τη διόρθωση του αστιγματισμού. Συνεπώς επιλέξτε σχολαστικά τα αντίστοιχα πεδίο.

Αστιγματικοί φακοί επαφής στις καλύτερες τιμές & προσφορές σε Αθήνα Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή .

Εάν κάτι σας δυσκολεύει μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε τόσο τηλεφωνικά όσο και στα φυσικά μας καταστήματα στην Αθήνα το Χαλάνδρι και την Αγία Παρασκευή !!!

Αστιγματικοί φακοί επαφής από όλες τις επώνυμες εταιρίες.

Προτεινόμενοι φακοί επαφής αστιγματισμού

Optimax Silicone For Astigmatism (Μηνιαίοι)
Acuvue Oasys For Astigmatism (Δεκαπενθήμεροι)
Biotrue OneDay For Astigmatism (Ημερήσιοι)

σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους κορυφαίους φακούς επαφής αστιγματισμού μηνιαίας αντικατάστασης με υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου
Διαθέτουμε πολυποίκιλη γκάμα φακών επαφής αστιγματικής διόρθωσης (toric) στις καλύτερες τιμές αστιγματικοί φακοί επαφής κατασκευασμένοι από της κορυφαίες εταιρίες υγείας στο χώρο όπως : Alcon/Ciba Vision, Bausch+Lomb, Cooper Vision, Johnson & Johnson κ.α.
Σιγουρευτείτε πως επιλέξατε τα σωστά χαρακτηριστικά σε: Διοπτρία/PWR, Κύλινδρο/CYL, Άξονα/AX, Καμπυλότητα/B.C. και Διάμετρο/DIA
Είδη αστιγματικών φακών επαφής :
Διαθέτουμε αστιγματικούς φακούς επαφής Ημερήσιοι, Μηνιαίοι, δεκαπενθήμεροι, τριμηνιαίοι στις πιο δελεαστικές προσφορές και τιμές
τα υπέρ των μηνιαίων αστιγματικών φακών επαφής είναι η οικονομία τους έναντι των υπολοίπων για συχνή ή καθημερινή χρήση, οι δεκαπενθήμεροι θέλουν πιο άμεση αντικατάσταση αλλά είναι πιο φθηνοί από του ημερήσιους αστιγματικούς φακούς επαφής οι οποίοι θεωρούνται πιο ιδανικοί για μάτια με ευαισθησίες καθώς και γενικά λόγο της καθημερινής αντικατάστασης είναι κάθε μέρα καινούργιοι και καθαροί

Τί είναι ο αστιγματισμός

Σύντομη περιγραφή-ορισμός
Αστιγματισμός είναι η διαθλαστική ανωμαλία του οφθαλμού κατά την οποία η διαθλαστική δύναμη του ματιού ποικίλλει στους διάφορους μασημβρινούς, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η εστίαση των εισερχομένων ακτινών στο μάτι σ’ ένα σημείο.

Μορφές
Όταν οι δύο μεσημβρινοί, που εμφανίζουν τη μέγιστη διαφορά διαθλαστικής δύναμης, είναι κάθετοι μεταξύ τους μιλάμε για ομαλό αστιγματισμό. Στον ανώμαλο αστιγματισμό (π.χ κερατόκωνο) οι δύο μεσημβρινοί με τη μέγιστη διαφορά δεν είναι κάθετοι μεταξύ τους.

Αίτια
Στη μέγιστη πλειοψηφία των περιπτώσεων ο αστιγματισμός οφείλεται στον κερατοειδή και δεν παρουσιάζει σημαντικές μεταβολές κατά τη διάρκεια της ζωής.

Συμπτώματα
Τα συμπτώματα του αστιγματισμού είναι η θολή όραση και η κοπιωπία.

Αντιμετώπιση
Η διόρθωση του αστιγματισμού γίνεται με κυλινδρικούς ή σφαιροκυλινδρικούς φακούς ή και με είδικούς τορικούς-αστιγματικούς φακούς επαφής, μαλακούς ή σκληρούς. Οι σκληροί φακοί επαφής χρησιμοποιούνται κυρίως στον ανώμαλο αστιγματισμό.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ

 1. Ειναι συνηθισμένη πάθηση ο αστιγματισμός;
  Ο αστιγματισμός είναι μάλλον ο κανόνας και λιγότερο η εξαίρεση. Δηλαδή το 85-90% του κόσμου έχει αστιγματισμό. Τις περισσότερες φορές είναι τόσο λίγος που η διαφορά στην όραση είναι μικρή.
 2. Μπορει να φταίει ο αστιγματισμός για τον πονοκέφαλο;
  Ναι είναι δυνατόν. Ο αστιγματισμός αναγκάζει το μάτι να προσπαθεί να εστιάσει αλλά να μην τα καταφέρνει. Αυτή η προσπάθεια φέρνει τον πονοκέφαλο. Με το κατάλληλο φάρμακο (ένα ζευγάρι αστιγματικά γυαλιά) φεύγει ο πονοκέφαλος και ταυτόχρονα βελτιώνεται η όραση.
 3. Πως βλέπει κάποιος που έχει αστιγματισμό;
  Στον αστιγματισμό δεν βλέπουμε στίγματα όπως πιστεύουν μερικοί. Η όραση δεν είναι ομοιόμορφα ευκρινής. Πχ βλέποντας ένα ρολόι τοίχου βλέπουμε καθαρά τον άξονα 9-3 και όχι τόσο καλά τον άξονα 12-6. Αν γείρουμε το κεφάλι μας στον ώμο κατά 90 μοίρες θα αντιστραφούν οι όροι. Δηλαδή καθαρή όραση στον 12-6 και όχι τόσο καλή στον 9-3. Με το σωστό ζευγάρι γυαλιά διορθώνουμε στον άξονα που δεν έχουμε καλή όραση και τελικά η όραση γίνεται ομοιόμορφη.
 4. Ο αστιγματισμός διορθώνεται με φακούς επαφής;
  Παλαιότερα το βασικό προνόμιο των ημίσκληρων φακών επαφής ήταν η δυνατότητα διόρθωσης των υψηλών αστιγματισμών. Σήμερα υπάρχουν μαλακοί φακοί που διορθώνουν αστιγματισμούς έως 8.00 βαθμούς διατηρώντας τα πλεονεκτήματα των μαλακών(άνεση, σταθερή όραση κλπ) και σε προσιτή τιμή.
 5. Μπορω να έχω τον αστιγματισμό στα γυαλιά ηλίου μου;
  Ναι είναι μια θαυμάσια λύση γιατί δε φαίνεται καθόλου ότι φοράτε γυαλιά με βαθμό ενώ η όραση σας είναι καθαρή. κάτι που είναι απαραίτητο στην οδήγηση ειδικά το καλοκαίρι. Το κόστος της αλλαγής των φακών με αστιγματικούς και απορροφητικούς φακούς δέν είναι και τόσο μεγάλο
 • Μάρκες
 • 3GUYS3MAlain MikliAlcon/Ciba VisionAmvisAna HickmannArmani ExchangeArnetteArrigoniAvizorB&SBallesterosBarberiniBausch & LombBenettonBSBBurberryBvlgariCarolina HerreraCarreraCelineCentrostyleChanelConcertConverseCooper-VisionCR7 Cristiano RonaldoDesioDieselDisney Παιδικά ΓυαλιάDKNYDolce & Gabbana D&GDsQuared2EasyEl GrecoEmporio ArmaniErmenegildo ZegnaEscadaEtroFaunaFendiFendissimeFerragamoFilaFisher PriceFurlaGantGaribaldiGelflexGivenchyGucciGuessHarley DavidsonHilarexHoyaIcebergJacomoJean Paul GaultierJohnson & JohnsonJulboJust CavalliLa PerlaLagerfeldLakLozzaLussileMarvelMaui JimMax MaraMax&Co.MetzlerMichael KorsMiu MiuMorelMoritzMozartNeostyleNew York YankeesNikeNina RicciOakleyOEMOld SchoolmateOptimaxOptiPlusOptoVisionOticonPaul FrankPavlina's CreationsPeoplePersolPierre CardinPolarPolicePolo Ralph LaurenPradaPrimeProgearQualimedQuicksilverRalph LaurenRay-BanRayovacRebecca BluReebokresoundRidleyRochasRodenstockRonsonRoss & BrownRoxySabelSafiloSenatorSferoflexSilhouetteSkechersSolekoSPINNAKERStingSziolsT-ChargeThe Glass Of BrixtonTHERA PEARLTimberlandTommy HilfigerTousUnited Colors Of BenettonValentinoVersageVersportVogueVongoleWilliam MorrisYaleaYamamotoZeissΟλύμπια
 • Γνώσεις