Γυαλιά Ηλίου & Οράσεως, Ακουστικά Βαρηκοΐας, Φακοί Επαφής

Γυαλιά Ηλίου & Οράσεως, Ακουστικά Βαρηκοΐας, Φακοί Επαφής

 • Μάρκες
 • Γνώσεις
 • Ακουστικά Βαρηκοΐας Oticon Opn

  Τα τελευταίας γενειάς ακουστικά βαρηκοΐας Oticon Opn™, με τη νεοσύστατη πλατφόρμα Velox ™, και τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή του, αλλάζει τελείως την ανάγκη για κατευθυντικά μικρόφωνα που ξέραμε, λαμβάνοντας όλες τις πηγές ήχων, και εξαλείφοντας τους παρασιτικούς θορύβους ενισχύοντας μόνο τους αναγκαίους, όπως την ομιλία, για μια πληρέστερη και πιο φυσική εμπειρία ακοής με την χρήση ακουστικού βαρηκοΐας.
  Η σειρά Oticon Opn διατίθεται σε 3 είδη βοηθημάτων ακοής:

  1. Την συνηθισμένη πλέον, μικρή και διακριτική σειρά ακουστικών βαρηκοΐας Oticon Opn miniRITE, διαθέτει κομψότητα και λεπτό design με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού “Push Button” για αύξηση ή μείωση της έντασης αλλά και εναλλαγή προγραμμάτων. Το Oticon Opn miniRITE έχει εξοπλιστεί με μπαταρία Νο. 312, και συνδέεται με μεγάφωνο από 60-105B HL. (Πλέον και επαναφορτιζόμενα)!

  2. Τη καινούργια ολόκομψη και διακριτική σειρά ακουστικών βαρηκοΐας Oticon Opn miniRITE-T, Στηρίζεται στη δημοφιλή σειρά miniRITE, με μικροδιαφορές στην λειτουργία “telecoil” και το διπλό κουμπί “Push Button” για αυξομείωση έντασης αλλά και εναλλαγή προγραμμάτων. Το Oticon Opn miniRITE -T εξοπλίζεται με μπαταρία Νο. 312, και συνδέεται με μεγάφωνο από 60-105B HL.

  3. Και τη τελευταία σειρά ακουστικών βαρηκοΐας της Oticon Opn , BTE13 PP έρχεται για να παρέχει την δύναμη σε μικρό μέγεθος, στην οικογένεια ακουστικών Oticon Opn, με την λειτουργία “telecoil” και το διπλό κουμπί “Push Button” για αύξηση & μείωση της έντασης αλλά και εναλλαγή μεταξύ των προγραμμάτων. Εξοπλίζεται με μπαταρία Νο. 13 , και συνδέεται με μεγάφωνο 105B HL.

  Όλοι οι τύποι ακουστικών βαρηκοΐας έχουν βαθμολογηθεί με δείκτη IP68 για την αντοχή του σε νερό και σκόνη, και διαθέτουν ασύρματες λειτουργίες (2.4 GHz) και συνδεσιμότητα με iPhone. Κατάλληλα και για εμβοές.

  Φίλτρα

  Διαθεσιμότητα Προϊόντος

  Μάρκα

  Τύπος Ακουστικού Βαρηκοΐας

  Αμφίπλευρη Επεξεργασία

  Ασύρματη Σύνδεση

  Autophone

  Αυτόματα Προγράμματα

  Μπαταρία Ακουστικού

  Connecting To The World

  In Situ (ακουομέτρηση)

  ISO (Υγρασίας & Σκόνης) (Αδιαβροχότητα)

  Ισχύς Μεγαφώνων Output Gain

  Κανάλια Συχνοτήτων

  Καταγραφή Δεδομένων

  Κατάλληλο Για Εμβοές

  Κατευθυντικά Μικρόφωνα

  Listening Comfort

  Personalization Optimizing

  Προστασία Κατά Του Ανέμου

  Push Button

  Sound Quality

  Speech Understanding

  Συμπίεση Συχνοτήτων

  Συμβατότητα Με Αξεσουάρ

  T-Coil

  Volume Control

  Χειροκίνητα Προγράμματα

  Αντισφύριγμα

  Alcon/Ciba VisionAmvisAna HickmannArmani ExchangeArnetteAvizorBarberiniBausch+LombBenettonBurberryBvlgariCelineChanelCooper-VisionDisney Παιδικά ΓυαλιάDKNYDolce & Gabbana D&GEmporio ArmaniEscadaEtroFurlaGantGelflexGivenchyGuessHarley DavidsonIcebergJean Paul GaultierJohnson & JohnsonJulboLagerfeldLussileMaui JimMichael KorsMiu MiuMoritzNew York YankeesOakleyOptimaxPaul FrankPersolPolicePolo Ralph LaurenPradaRalph LaurenRay-BanRebecca BluRochasRodenstockSferoflexSkechersSolekoT-ChargeTommy HilfigerTousUnited Colors Of BenettonVersaceVogueVongole