Γυαλιά Ηλίου & Οράσεως, Ακουστικά Βαρηκοΐας, Φακοί Επαφής

Γυαλιά Ηλίου & Οράσεως, Ακουστικά Βαρηκοΐας, Φακοί Επαφής

 • Γνώσεις
 • Ακουστικά Βαρηκοΐας

  Ακουστικά βαρηκοΐας

  Ακουστικά βαρηκοΐας  στην Αθήνα και το Χαλάνδρι Συμβεβλημένοι με τον εοπυυ. από την εταιρία Opto-Vision Παπαευθυμίου .

  Διαθέτουμε ακουστικά βαρηκοΐας και προϊόντα ακοής σε μια μεγάλη γκάμα και ποικιλία καθώς και τα πλέον σύγχρονα επώνυμα ψηφιακά ακουστικά ενδωτιαία ή οπισθωτιαία, πολυκάναλα & προγραμματιζόμενα ειδικά για την κάθε βαρηκοΐα υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας.
  Με πορεία άνω των 20 ετών στα ακουστικά βοηθήματα μια πολυετή ενασχόληση και εμπειρία στο χώρο.
  Παρέχουμε βοήθεια υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές σε άτομα με μειωμένη ακοή, βοηθώντας τα να ξαναβρούν την χαμένη αυτοπεποίθηση και τη χαρά για ζωή..
  Διατηρούμε στο κέντρο της Αθήνας σύγχρονο εργαστήριο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με απεριόριστες δυνατότητες, όπως την δημιουργία εκμαγείου, την μέτρηση της βαρηκοΐας με ακοογράμματα, καθώς και την περιοδική ρύθμιση και επισκευή του ακουστικού βαρηκοΐας σας προσαρμοσμένα, πάντα, στις ανάγκες των πελατών μας.
  Είμαστε σε συνεργασία με τους περισσότερους κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους στα ακουστικά βαρηκοΐας και βοηθημάτων ακοής όπως : Oticon, Resound κ.α.
  Παρέχουμε υψηλού επιπέδου παροχές και δουλεύουμε αποκλειστικά με τη χρήση υποαλλεργικών μη τοξικών υλικών κάτι που εξαλείφει τυχόν δερματικές αντιδράσεις.
  Ακουστικά Βαρηκοΐας με ΕΟΠΥΥ η ετιαρία Opto-Vision Παπαευθυμίου Ο.Ε. στο Κέντρο της Αθήνας & το Χαλάνδρι είναι συμβεβλημένος συνεργάτης με τον ΕΟΠΥΥ.
  Εδώ μπορείτε να βρείτε τους βασικούς τύπους ακουστικών βοηθημάτων.

  Προσφορά ακουστικών βαρηκοΐας με τιμές από 150€ (με χρήση ΕΟΠΥΥ) για περισσότερα κάντε κλίκ Εδώ.

  Προσφορά ενδωτιαία ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας με τιμές από 200€ (με χρήση ΕΟΠΥΥ) για περισσότερα κάντε κλίκ Εδώ.

  Φίλτρα

  Διαθεσιμότητα Προϊόντος

  Μάρκα

  Αμφίπλευρη Επεξεργασία

  Ασύρματη Σύνδεση

  Autophone

  Αυτόματα Προγράμματα

  Μπαταρία Ακουστικού

  Connecting To The World

  In Situ (ακουομέτρηση)

  ISO (Υγρασίας & Σκόνης)

  Ισχύς Μεγαφώνων Output Gain

  Κανάλια Συχνοτήτων

  Καταγραφή Δεδομένων

  Κατάλληλο Για Εμβοές

  Κατευθυντικά Μικρόφωνα

  Listening Comfort

  Personalization Optimizing

  Προστασία Κατά Του Ανέμου

  Push Button

  Sound Quality

  Speech Understanding

  Συμπίεση Συχνοτήτων

  Συμβατότητα Με Αξεσουάρ

  T-Coil

  Volume Control

  Χειροκίνητα Προγράμματα

  Εύρος τιμής

  Αντισφύριγμα

  Ακουστικά βαρηκοΐας Στο κέντρο Αθήνας και το Χαλάνδρι επώνυμα ψηφιακά ή αναλογικά πολυκανάλα ρυθμιζόμενα ή όχι  ενδωτιαία & οπισθωτιαία κατάλληλα για όλες τις βαρηκοΐες επιδοτούμενα από τον εοπυυ κατά 450€ από την αρχική τιμή πώλησης.

  Επισκευή ακουστικών και βοηθημάτων βαρηκοΐας ακοής αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την επισκευή των ακουστικών βαρηκοΐας σας (service) όλων των γνωστών οίκων υγείας όπως Oticon, Resound, Phonak, Siemens κ.α.(ρύθμιση, καθαριότητα, επισκευή ακουστικών βαρηκοΐας κ.τ.λ.)

  Ακουστικά βοηθήματα με πραγματικά χαμηλές τιμές και προσφορές πάντα σε συνεργασία με τον εοπυυ από τα καταστήματα βοηθημάτων ακοής Opto-Vision Παπαευθυμίου στό κέντρο της Αθήνας και στο Χαλάνδρι.

  Ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας ενδωτιαία & ενδοκαναλικά στις πιό προσιτές τιμές συνεργαζόμενοι πάντα με τους παρόχους υγείας όπως ο εοπυυ.