Γυαλιά Ηλίου & Οράσεως, Ακουστικά Βαρηκοΐας, Φακοί Επαφής

Γυαλιά Ηλίου & Οράσεως, Ακουστικά Βαρηκοΐας, Φακοί Επαφής

 • Γνώσεις
 • Ακουστικά Βαρηκοΐας

  Ακουστικά βαρηκοΐας

  Ακουστικά βαρηκοΐας από την εταιρία Opto-Vision Παπαευθυμίου που εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας & το Χαλάνδρι. Συμβεβλημένοι με τον εοπυυ.

  Διαθέτουμε ακουστικά και προϊόντα βαρηκοΐας σε μια μεγάλη γκάμα και ποικιλία καθώς και τα πλέον σύγχρονα επώνυμα ψηφιακά ακουστικά υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας.
  Με πορεία άνω των 20 ετών στα ακουστικά βοηθήματα μια πολυετή ενασχόληση και εμπειρία στο χώρο.
  Παρέχουμε βοήθεια υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές σε άτομα με μειωμένη ακοή, βοηθώντας τα να ξαναβρούν την χαμένη αυτοπεποίθηση και τη χαρά για ζωή..
  Διατηρούμε στο κέντρο της Αθήνας σύγχρονο εργαστήριο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με απεριόριστες δυνατότητες, όπως την δημιουργία εκμαγείου, την μέτρηση της βαρηκοΐας με ακοογράμματα, την επισκευή καθώς και την περιοδική ρύθμιση του ακουστικού βαρηκοΐας σας προσαρμοσμένα, πάντα, στις ανάγκες των πελατών μας.
  Είμαστε σε συνεργασία με τους περισσότερους κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους στα ακουστικά βαρηκοΐας και βοηθημάτων ακοής όπως : Oticon, Resound κ.α.
  Παρέχουμε υψηλού επιπέδου παροχές και δουλεύουμε αποκλειστικά με τη χρήση υποαλλεργικών μη τοξικών υλικών κάτι που εξαλείφει τυχόν δερματικές αντιδράσεις.
  Η εταιρία Ακουστικά Βαρηκοΐας Παπαευθυμίου στο Κέντρο της Αθήνας & το Χαλάνδρι είναι συμβεβλημένος συνεργάτης με τον ΕΟΠΥΥ.
  Εδώ μπορείτε να βρείτε τους βασικούς τύπους ακουστικών βοηθημάτων.

  Προσφορά ακουστικών βαρηκοΐας με τιμές από 150€ (με χρήση ΕΟΠΥΥ) για περισσότερα κάντε κλίκ Εδώ.

  Προσφορά ενδωτιαία ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας με τιμές από 200€ (με χρήση ΕΟΠΥΥ) για περισσότερα κάντε κλίκ Εδώ.

  Ακουστικά βαρηκοΐας επώνυμα ψηφιακά ή αναλογικά πολυκανάλα ρυθμιζόμενα ή όχι κατάλληλα για όλες τις βαρηκοΐες επιδοτούμενα από τον εοπυυ κατά 450€ από την αρχική τιμή πώλησης.

  Αναλαμβάνουμε την επισκευή του Ακουστικού Βαρηκοΐας σας (service) όλων των γνωστών οίκων υγείας όπως Oticon, Resound, Phonak, Siemens κ.α.( επισκευή, ρύθμιση, καθαριότητα κ.τ.λ.)

  Ακουστικά βαρηκοΐας με πραγματικά χαμηλές τιμές και προσφορές πάντα σε συνεργασία με τον εοπυυ από τα καταστήματα βοηθημάτων ακοής Opto-Vision Παπαευθυμίου στό κέντρο της Αθήνας και στο Χαλάνδρι.

  Ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας ενδωτιαία & ενδοκαναλικά στις πιό προσιτές τιμές συνεργαζόμενοι πάντα με τους παρόχους υγείας όπως ο εοπυυ.